In Det goda livet, Ridning, Tänkvärt, Uncategorized

Så var det…

…semester. Efter en löjligt hektisk vår och försommar på jobbet var jag otroligt nöjd med att gå på semester igår. Innan jag gick hem bjöd jag min arbetsgrupp, eller ja, de som inte redan gått på semester, på fika. Jag tycker det är skönt och viktigt att, tillsammans med sina arbetskamrater, få avrunda på ett lugnt sätt innan semestern istället för att bara slänga iväg ett stressat hej då.

Fjäll och sjö i en härlig kombination. Två av de mest rofyllda miljöer som finns.
Fjäll och sjö i en härlig kombination. Två av de mest rofyllda miljöer som finns.

Även om det känns fantastiskt skönt med semester var det med visst vemod som jag gick hem igår. När vi drar igång i höst igen fattas det två personer i gruppen då dom ska vara långlediga. Det kommer att märkas att dom inte är där! Jag trivs så grymt bra med dessa två kollegor och ja, det blir tomt utan dom och jag kommer att sakna att jobba tillsammans med dom. Att en av dom dessutom haft en stor, positiv och viktig del i min arbetssituation och arbetsmiljö förtjänar egentligen ett inlägg för sig men av olika skäl väljer jag att inte dela med mig av det på bloggen. Förutom avsaknaden av mina två arbetskamrater innebär hösten mest troligt andra förändringar för min del. Mina känslor inför det är många och tudelade men innan dess ska jag njuta av ledighet. En ledighet som kommer att ägnas åt att hämta hem på en massa olika plan så att jag kan ta kloka beslut i augusti. Jag vet vad jag vill, jag vet vad jag behöver och det i sig är en skön känsla.

Semestern inleddes med en båttur till Verkö Slott för middag.
Semestern inleddes med en båttur till Verkö Slott för middag.

Men nu, nog med jobbsnack, jag har ju semester! Jag har bestämt att inte bestämma något inför årets semester. Mina första lediga dagar tänker jag ägna åt att ta det lugnt, stöka undan vissa måsten och i övrigt inte göra så mycket. Efter det får jag helt enkelt se vad jag känner för och vilka idéer som dyker upp. Jag tänker ta dagarna som dom kommer och försöka planera så lite som möjligt. Jag har dessutom fått fri tillgång till en fin islandshäst som jag gärna vill passa på att dra ut i skogen med. Bara det är semester nog för mig.

Den icke avstängda delen av Bynäset, Frösön. Hit kommer det bli flera ridturer i sommar.
Den icke avstängda delen av Bynäset, Frösön. Hit kommer det bli flera ridturer i sommar.

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Sist på bollen. 

Posted on juli 6, 2016

Nu börjar…

Posted on augusti 22, 2013

En av många…

Posted on mars 3, 2014

Previous PostSå många platser...
Next PostStrålande sol, en

No Comments

 1. traningsgladje
  6 år ago

  ”fri islandshäst” – vilken lyx!!

  Reply
  1. Katrin
   6 år ago

   Ja, det känns onekligen väldigt lyxigt! Ytterligare en fantastisk form av frihet, rida utmed Storsjöns strand och se fjällen.

   Reply

Leave a Reply