In Uncategorized

Årets kalender!

Sent omsider har jag införskaffat en kalender för 2015. Jag har inte riktigt hakat på den digitala trenden vad det gäller böcker, tidningar och kalendrar. Det finns säkert bra alternativ för planering i min telefon men jag trivs bäst med en kalender jag kan bläddra i.

image

Idag när jag kom hem låg min nya, fina kalender nedanför brevinkastet och väntade på mig. Å den kommer jag verkligen tycka om att bläddra i eftersom den är fylld med en massa härliga bilder. Personliga bilder som jag valt ut. Tips och inspiration för att fixa en sån här kalender fick jag från min goda vän på Västkusten. Därför kändes det extra roligt idag när jag dels fick ett sms från henne om besök och dels fick hem kalendern. Vilket sammanträffande 🙂

Kalendern är beställd via www.smartphoto.com Ett bra sätt att få använda en del av alla fina bilder som finns i kameran och mobilen. Kostnaden blev drygt 150 kronor inklusive frakt. Jag hittade en bra rabattkupong på nätet och det var därför som kalendern blev så pass billig.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostEn vinter fylld med möjligheter
Next PostLyxig solskensåkning!

No Comments

Leave a Reply