In Löpning, Träning, Upplevelser

Av princip tycker…

…jag att det är smått otroligt att kanelbullen har en helt egen dag. Trots detta kunde jag inte låta bli att fira kanelbullens dag genom att ta en fika på ett av Stockholms bästa fik,Vetekatten. Deras bullar är riktigt bra men bästa bullarna i stan hittar man nog på 7-11.

I helgen är det dags för mig att genomföra årets mest fysiska utmaning i form av Tjurruset. Med skräckblandad förtjusning ser jag fram emot morgondagens lopp. Enligt arrangörerna är det mer grus och kuperat än föregående år. Tusan också,hade hellre haft lera och vatten än just grus. Backar är inte direkt min starkaste sida men loppet kan knappast bli mer kuperat än förra helgens bana i Åre. Lördagens lopp blir spännande,jobbigt,smustigt och säkert väldigt roligt!

Det här blev ett aningen kort och osammanhängande inlägg. För tllfället har jag svårt att fokusera på skrivandet fullt ut och därför blir det lite färre och kortare inlägg. Tids nog hittar jag tillbaka till bloggflowet med utförligare texter och fler bilder. Givetvis hade jag kunnat arrangera en snygg kanelbullsbild från Vetekatten men där gick gränsen för hur mycket jag ville stödja kanelbullens dag. Någon hejd på hysterin får det allt vara!

Share Tweet Pin It +1
Previous PostVid målgången på...
Next PostKanske dags att sova så jag orkar detta...

No Comments

Leave a Reply