In Livet

Lugn lördagsblandning.

Då och då har jag ett behov att bara ta dagen som den kommer. Känna av vad som känns bra för stunden och lyssna på kroppen. Idag var en sådan dag. Långfrukost deluxe med samtal om allt mellan himmel och jord. En chans att låta tankar landa och lyssna färdigt. Viktigt och värdefullt. img_6738

En stund senare lockade pisten. Där hade nattens lätta snöfall skapat en mjuk bädd av perfekt underlag för långa carvingsvängar i en nästintill tom pist. I liften till toppen bet kylan i kinderna och utför backen var det mjölksyran som brände i låren.

Efter en sen lunch lurades jag med till pulkabacken några stenkast från fjällstugan. Full fart på madrassen gjorde att snön yrde i mitt ansikte och jag skrattade högt. Vardagsäventyr när dom är som bäst.

Dagens vackraste var att se solen färga himlen i olika rosa nyanser bakom Sonfjällets topp. Vintern levererar vackra dagar och ger energi.

img_6744 img_6748 img_6727

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

En lyxig vardag.

Posted on september 13, 2017

Abisko, en av mina fjällkärlekar.

Posted on april 11, 2016

Åre deluxe.

Posted on maj 22, 2016

Previous PostJanuariönskningen! 
Next PostJaktstugan, Vemdalen.

No Comments

 1. Helena Enqvist
  5 år ago

  Vilket härligt vardagsäventyr! Madrass, så längesedan och varför gör man det inte så ofta numer? Tack för att du delade med dig!

  Reply
  1. Katrin
   5 år ago

   Varsågod! Tror vi vuxna åker madrass så sällan just för att vi är vuxna och tror att vi bara ska göra ”vuxensaker”……Men, åk någon dag, så mycket skratt är gott för själen!

   Reply
 2. Mari
  5 år ago

  Underbart! 🙂

  Reply
  1. Katrin
   5 år ago

   Jaaa!

   Reply
  1. Katrin
   5 år ago

   Tack!

   Reply
 3. #52vardagsäventyr - milen i Edåsdalen - Helena Enqvist - hon som cyklar lite
  5 år ago

  […] Där finns äventyrsbilder från ni som läser. Vill du läsa om fler vardagsäventyr har Hasse och Katrin postat inlägg under […]

  Reply

Leave a Reply