In Klättring

Äntligen var det…

dags för årets klätterpremiär. Eftersom min goda vän/klätterkompis Ingela var ledig idag hade vi planerat att åka ut till Stuguberget om det var bra väder. Den senast veckan har jag varit som ett litet barn som väntar på jultomten med julklapparna. Jag har haft en sån otrolig längtan efter att få klättra och har kollat väderleksrapporterna var och varannan timme. I morse lyste solen och det innebar klättring 🙂

Stuguberget är ett berg där man kan klättra på många olika ställen. Det finns allt från korta, enkla leder till längre och mer krävande leder. Eftersom det fortfarande är lite kallt i luften valde vi att klättra på en klippa där solen sken. Mitt på dagen blev det så pass varmt att det gick att klättra i linne. Det känns att sommaren är på väg.

Mest prylar vinner. Jag har fortfarande en del saker att handla innan jag vinner men tack vare mina vänner har jag snyggaste repet på klippan.
Mest prylar vinner. Jag har fortfarande en del saker att handla innan jag vinner men tack vare mina vänner har jag snyggaste repet på klippan.
hämta (2)
Det är viktigt att kunna knyta bra åttor. Det är inte jag som gjort den här men jag tyckte att det blev en fin bild. Den hade varit ännu finare om det var mitt snyggrep på bilden.
Eftersom jag inte klättrat sedan i höstas blev det bara topprepsklättring för min del idag. Ingela var lite tuffare och ledde en led.
Eftersom jag inte klättrat sedan i höstas blev det bara topprepsklättring för min del idag. 
Share Tweet Pin It +1
Previous PostDagens utmaning...
Next PostNästa vecka...

No Comments

 1. Maria Lundberg
  6 år ago

  Ser härligt ut!

  Reply
  1. katsahlin
   6 år ago

   Det var en grymt bra dag. Nästa gång får du och lillen hänga med. Han borde i alla fall inte försöka klättra efter dig som fina Tuva gjorde sist.

   Reply

Leave a Reply