In Islandshästar, Jämtland, Ridning, Utflyktsmål

Strålande sol, en

…nästan spegelblank Storsjön och fjällvy var det som omgärdade min ridtur idag. Då är det enkelt att njuta av tillvaron. Dagens tur var den första på den här pållen och utan sällskap som visade vart jag skulle rida. Efter lite meningsskiljaktigheter vid uppsittning lyckades jag och Ofeig komma överens så att vi kunde sticka ut på en tur.

Islandshästar har ett speciellt lugn över sig.
Islandshästar har ett speciellt lugn över sig.

Ner förbi Frösö Golfbana mot Bynäset. Säga vad man vill men F4 har verkligen lämnat en fantastisk lekplats för alla oss som uppskattar att vara ute i naturen. Det finns hur många härliga stigar, vägar och väglös mark som helst. Enda kruxet är att jag inte hittar så bra än men några ridturer till lär ju ändra på det.

Ofeig.
Ofeig

Jag och Ofeig var ute ett par timmar, vi varvade alla gångarter och bäst var givetvis galoppstunderna. Det var otroligt härligt att rida ut och jag njöt av att vara ute i naturen. Jag längtar redan tills nästa gång. Efter ridturen var det lunchdags för mig och då passade jag på att ta en lunchfika på Frösövallen. För er som inte känner till Frösövallen kan jag varmt rekommendera ett besök där. Mysigt, lugnt och fantastisk utsikt.

Utsikten från Frösvallen.
Utsikten från Frösövallen.
Share Tweet Pin It +1

You may also like

Hoppas att ni…

Posted on mars 19, 2014

Snön som dök…

Posted on mars 21, 2014

En lugn start…

Posted on juli 10, 2014

Previous PostSå var det...
Next PostEn lugn start...

No Comments

Leave a Reply