In Islandshästar, Jämtland, Ridning, Upplevelser

Solskensritt med Aspås Turridning.

image

Efter några turer hit och dit blev det till sist klart att vi skulle iväg på turtidning idag. En tretimmarstur med gofika och härligt sällskap. En helt perfekt söndag!

image

I Jämtland finns det rätt många turridningsföretag, varav ett flertal som valt att ha Islandshästar. Ett smart val då det är tåliga, trygga och energiska hästar. Dessutom är det är lagom storlek på hästarna och som bonus kan många av Islandshästarna tölta. Tölta är riktigt skoj men givetvis klår det inte en fartfylld galopp!

image

Idag var det andra gången som jag red med Aspås Turridning. Jag var otroligt nöjd förra gången jag var där och det var samma sak idag. En av största anledningarna till att jag trivs där är för att det är mycket ridning. Om det är en tretimmarstur så är det tre timmars ridning, allt pyssel med hästarna är utöver de tre timmar ridning som man betalar för. Det är inte alla företag som har det på det viset men jag uppskattar verkligen när det är så.

image

Dagens ridtur hade passat perfekt i en reklamfilm. Solen lyste på en klarblå himmel och stigarna kantades av grönskande träd och blommor. Jag valde att njuta av ridningen och därför blev det inga bilder från hästryggen. Men tro mig, vyerna och ritten var hur bra som helst.

image

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Precis som alltid…

Posted on oktober 28, 2013

Previous PostSurfbukten, Frösön.
Next PostPå spåret!

No Comments

Leave a Reply