In Friluftsliv, Upplevelser

Barmarkssäsong på gång

Hur gärna jag än önskar att vårvintern aldrig ska ta slut så börjar jag inse att den snart är till ända. Den lilla snö som är kvar i Östersund byts sakta men säkert ut mot barmark. Det innebär att skidorna ställs till vinterförvaring och det är dags för andra aktiviteter.

image

Jag ser oftast fram emot skiftena mellan årstiderna men just nu är jag lite fundersam på den kommande barmarkssäsongen. Fundersam eftersom jag inte riktigt vet vilka aktiviteter som jag ska fördriva tiden med. Självklart vill jag klättra och vandra men utöver det då? Jag behöver helt enkelt lite tips på roliga barmarksaktiviteter! Någon som har några bra förslag?

Share Tweet Pin It +1
Previous PostTältning i snön
Next PostVägar som korsas

No Comments

 1. Kari
  4 år ago

  Kajak! Det är friluftslivets komforttransport eftersom du inte behöver bära något själv och kan ha med dig vad du vill. Jag paddlade mycket förut och har sett folk som släpat med sig hela campingsängar på kajaken. Man kan ha en mer rimlig nivå och satsa på mat istället, till exempel så fryst lax tinar lagom till dag 2, grillas och sedan avnjutas med en flaska vitt vin. Det kan man inte göra när man vandrar!

  Och så traillöpning så klart.

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Riktigt bra förslag med kajak och väl värt att testa! Har ju hela Storsjön att paddla i så det vore skoj. Trail är skoj men tyvärr knasar min rygg efter löpning 🙁

   Reply

Leave a Reply