In Frankrike, Klättring, Resor, Upplevelser

Egentligen är…

…det rätt konstigt att jag aldrig har rest i Europa. Jag har mellanlandat på flygplatserna i de flesta större europeiska städer men det räknas inte. Kos och London som 18-19-åring räknas inte heller, dock av helt andra skäl 😉

Det känns både spännande och overkligt att jag ska åka på bilsemester genom Europa för att sedan klättra och vandra i Frankrike. Jag tycker det är ovant att inte känna till språket eller kulturen och att inte veta exakt vart vi ska bo. Det är i och för sig en del av charmen med den här resan, det blir som det blir och jag tror att det blir bra.

Ikväll har jag försökt fokusera på att packa, de flesta av mina kläder är i tvättstugan så jag har mest packat andra saker. Vi tar med oss en del torrvaror för att slippa handla sådant. Som vissa kanske märkt tycker jag om när det är ordning och reda, därför finns numera alla köksprylar och matvaror i två olika backar. Det blir genast mycket enklare än en massa pappkassar. Förhoppningsvis får jag lika bra ordning på mina kläder. Jag har förvarnat klättersällskapet om att min väska kommer vara rätt stor. Det är trots allt nästan tre veckor som jag ska vara på resande fot och jag vet aldrig vilka kläder som jag behöver 🙂

I den andra backen ligger riktiga bestick, tallrikar och vinglas i hårdplast och min fina turkosa Rice mugg. Eftersom vi har bilen kan vi lyxa med "riktigt" porslin och spara kåsan till fjällvandringarna.
I den andra backen ligger riktiga bestick, tallrikar och vinglas i hårdplast och min fina turkosa Rice mugg. Eftersom vi har bilen kan vi lyxa med ”riktigt” porslin och spara kåsan till fjällvandringarna.
Share Tweet Pin It +1
Previous PostIfjol när jag...
Next PostBloggen och...

No Comments

Leave a Reply