In Fjällen

Kylig offpist och en grymt bra dag!

Om jag bortser från att jag redan i andra liftturen kände mig genomfrusen så var det en helt perfekt dag i skidbacken och säsongens hittills bästa!

Otroligt bra skidföre och premiär för mina nya (köpt begagnade) skidor. Ingen liftkö, maximalt utrymme i pisten för långa, härliga svängar. Skidorna var löjligt bra, så otroligt nöjd med mitt bästa inköp på länge.

Strax innan solen började leta sig ned bakom fjälltopparna skidade jag iväg utanför pisten. Rakt ut i den opistade, mjuka och orörda snön. Skrattet kom lika snabbt som den första vurpan. Förvånansvärt mycket lössnö gjorde att benen fick kämpa med skidorna genom svängarna. Helt plötsligt var jag varm i kroppen igen, en värme som snabbt spred sig även till själen. Att åka utanför pisten där snön omfamnar mig gör mig otroligt lycklig och glad.

Idag var det svårt att slita sig från skidåkningen och det hade börjat skymma när jag till slut insåg att mina ben var genomfrusna och borde få komma in i stugvärmen. Under det sista åket hade jag svårt att koncentrera mig på pisten eftersom fjällvärlden bjöd på en magisk solnedgång. Alla nyanser av rött, lila och rosa varvades på himlen innan solen sakta gick ned. Skådespel som detta blir jag aldrig mätt på!

Vilken grymt bra dag!

image

image

image

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Kvarntorpet och trollska skogar.

Posted on maj 17, 2015

Dagarna här uppe…

Posted on april 11, 2014

Med spänning följer…

Posted on november 7, 2014

Previous PostAtt bo på en fjälltopp.
Next PostFokus inåt.

No Comments

 1. Karin Härjegård
  4 år ago

  Här i Åre har det också varit en ljuvlig dag! Ett riktigt vintrigt snöfall under vår tur till Lillåstugan.

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Härligt att höra! Turer till Lillåstugan är supermysiga, ett bra ställe helt enkelt.

   Reply
 2. Camilla
  4 år ago

  Jag blir så glad när jag läser inlägg som detta!

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Härligt!!

   Reply

Leave a Reply