In Fjällen, Klättring

Just nu…

är det lite stiltje på äventyrsfronten. Det känns som det också speglar mitt liv för tillfället eftersom det inte händer allt för mycket där heller. Jag tror att det är bra för mig att ta det lugnt ett tag eftersom det senaste året gått i 110 och det har satt sina spår. Tyvärr blir det ett moment 22, jag behöver återhämta mig men samtidigt behöver jag ha saker som engagerar mig och som ger mig energi.

Den här tiden mellan vårvintern och den varma, fina våren är den del av året som jag tycker mindre bra om. En stor anledning till detta är att det är svårt att göra de friluftsaktiviteter som jag tycker bäst om. Det finns fortfarande snö i fjällen men det går knappt att åka skidor på den och det går inte heller att vandra i fjällen för att det är för blött. Klättersäsongen har inte riktigt kommit igång än. Jag längtar verkligen tills det blir torrt, varmt och soliga dagar så att jag kan klättra eller vandra i fjällen. Just nu undrar jag vad det finns för aktiviteter som passar den här tiden mellan vinter och sommar?

Nulltjärn hösten 2011. Jag frös hela natten men det var värt det när vi vaknade till den här vyn. En av mina favorithelger till fjälls.
Nulltjärn hösten 2011. Jag frös hela natten men det var värt det när jag och M vaknade till den här vyn. En av mina favorithelger till fjälls. Jag tror att det snart får bli en tältnatt här igen 🙂

 

Lillådammen som jag och goda vännen J passerade när vi gick Björnentriangeln. En fin dagstur som går via Fröågruva upp mot Åreskutans baksida.
Lillådammen som jag och goda vännen J passerade när vi gick Björnentriangeln. En fin dagstur som går via Fröågruva upp mot Åreskutans baksida.
Share Tweet Pin It +1
Previous PostIbland är...
Next PostJag fick precis...

No Comments

 1. Jennyje
  7 år ago

  Ja, vilken härlig tur vi hade. Nu får snön försvinna fort från fjället så att vi kan ge oss ut och göra nya fina turer. Fint kort på dig. Kram

  Reply
  1. katsahlin
   7 år ago

   Mm, det var en härlig tur. Det var fotografen som tog ett bra kort men tack i alla fall. Kram

   Reply

Leave a Reply