In Det goda livet, Fjällen

Vinterpromenad till Lillåstugan.

Igår var en gnistrande, solig vinterdag som blev en stor kontrast till idag. Blåsigt, grått och allmänt flurväder var det som Åre leverade en lördag som denna. Jag älskar väder, framför allt när det är lite kärvare väder. Sällan känner jag mig så levande som då och sällan känns naturen så mäktig som när vinden sliter i träden. Nu var det inte några slitande stormvindar idag men flurigt det var det, precis vad som behövs då och då för att påminnas om naturens styrka. 

Från parkeringen i Ullådalen går det en led till Lillåstugan där det finns ett litet våffelbruk. En väldigt lagom tur som de allra flesta klarar av och idag gick det fint att gå dit på den välpistade leden. Jag gillar när det finns utrymme för både skidspår och promenadspår på samma led. Det gör naturen tillgänglig för alla och då krävs det inte utrustning i form av skidor eller snöskor. Ett par rejäla vinterskor, varma kläder och du är redo.

Förutom härlig fjällmiljö och gott fika så bjöd dagens utflykt på trevligt och roligt sällskap. Positiv energi, glada skratt och alla möjliga samtalsämnen. En lördagseftermiddag helt i min smak och rakt in på pluskontot. Ser fram emot fler turer som denna!

image

image

image

image

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Glass, blå himmel och Åre.

Posted on april 3, 2016

Sommaren runt hörnet! 

Posted on maj 27, 2017

Lördagshäng i Åre

Posted on februari 14, 2015

Previous PostGnistrande start på helgen
Next PostEn helt vanlig söndag i februari

No Comments

 1. Katten - Bucket Life
  4 år ago

  Det var så kul att träffas! Hoppas vi får till fler såna tillfällen 🙂

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Superkul att träffas. Och ja, hoppas vi får till fler tillfällen!!

   Reply

Leave a Reply