In Det goda livet, Månadsutmaningen, Utflyktsmål

Första november…

… är alltså här och således börjar även min månadsutmaning som jag berättade om härom dagen. Som jag skrev då funderade jag på en bonusutmaning och nu har jag tänkt klart. Istället för att hitta på en ännu en sak för november har jag bestämt mig för ett godisuppehåll och testa hur länge jag klarar mig utan godis. Jag tänkte även involvera er genom att be er säga hur långt uppehåll just du tror att jag klarar. Skriv det datum som du tror på och jag lovar att vara ärlig med att berätta när jag trillat dit igen.  Vill ni hänga på utmaningen så får ni självklart göra det!

Tydlighet är bra och därför definieras godis enligt följande; godis och choklad. Glass och efterrätter är inte godis men bör givetvis inte bli ett substitut för godis. Tips till er som ska skriva datum, jag är en riktig godisråtta men jag kan även vara extremt envis ibland. Välj själva vilket ni tror mest på den här gången…

Hmm, undrar om jag får skippa mitt traditionsenliga besök hit? Jag och Å brukar åka dit i advent, får se hur jag gör i år.
Hmm, undrar om jag får skippa mitt traditionsenliga besök hit? Jag och Å brukar åka till Tinas praliner i advent men i år kanske jag struntar i det eftersom det verkligen inte går gå in i butiken utan att smaka på chokladen. 

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Sist på bollen. 

Posted on juli 6, 2016

Vid målgången på…

Posted on september 30, 2013

Previous PostVissa ställen...
Next PostJag har...

No Comments

 1. Jen
  7 år ago

  Jag gissar att du fixar att vara utan godis en månad. Tycker det måste vara svårare att vara utan kött 🙂 . Jag ska också försöka vara utan godis men börjar på måndag. kram från mig

  Reply
  1. Katrin
   7 år ago

   En månad bör jag ju klara, iaf nu när jag har dig att tävla mot 😉
   Ja, det kommer bli betydligt svårare att inte äta kött…
   Kram

   Reply
 2. S
  7 år ago

  24 dec… Ingen julafton utan godis 🙂

  Reply
  1. Katrin
   7 år ago

   Tänkte inte på det men du har rätt. Som tur är så hann jag äta lite skumtomtar innan jag gav upp
   godis så jag borde kunna klara mig även över jul.

   Reply

Leave a Reply