In Badhusparken, Det goda livet

Det är otroligt…

image

…lyxigt att vara ledig en helt vanlig tisdag. Speciellt eftersom behovet av vila och återhämtning är större än på väldigt länge. Jag valde att försöka planera så lite som möjligt men passade på att luncha med bra, klokt sällskap. Efter lunchen tog vi en långpromenad i det härliga höstvädret.

image

Det var skönt att bara strosa och bolla lite olika funderingar. Jag uppskattar personer som jag kan prata med allt om, högt som lågt! Det är värt otroligt mycket att ha sådana personer runt omkring sig!

image

Förutom grymt snacksällskap kan jag även berätta att dagens överraskning var att det lilla haket i Badhusparken serverade förvånansvärt bra lunch. Helt klart värt varenda öre, speciellt när man får fin utsikt över Storsjön på köpet.

image

Om det är lyxigt att vara ledig en tisdag så är det ännu lyxigare att vara ledig både en tisdag och en onsdag, i följd! Tänka sig, det är just vad jag är denna vecka. Det känns riktigt bra!

Share Tweet Pin It +1
Previous PostSeptember innehåller inte...
Next PostNär jag kom...

No Comments

  1. Välkommen hösten! | Katrins Äventyr
    5 år ago

    […] Förra hösten började med att vara kantad av fina upplevelser och äventyr. Höstens första dag hängde jag i Åre. Lite senare blev det tälttur i Offerdalsfjällen, magiska dagar. Fettjåfallet besöktes och jag hade även grymma chilldagar i Östersund. […]

    Reply

Leave a Reply