In Äventyr

Med fjällen runt hörnet! 

Det finns så många bra saker med Åre och en är självklart att jag har fjällen runt hörnet. På några få minuter är jag på fjället eller med fjällutsikt. Det är en lyx som jag är tacksam för. 

Många av mina bekanta tror att det här innebär att jag drar ut på äventyr varje dag men det gör jag inte. Möjligheten finns, precis som viljan men det finns också andra saker som jag gärna hittar på. 

Som i lördags när jag träffade Johanna som driver outdoorbyrån ”Systrar i Bergen”.  Johanna har tyvärr skadat sitt knä och är begränsad i sin rörelse på grund av det. Men det är det som är så fantastiskt med att bo där vi bor, att det går att ses och få fjällvyerna utan större ansträngning och även om en är skadad.

Vi tog helt enkelt min lilla blå bil till Hotell Copperhill. Solen strålade, himlen var blå och vi köpte kaffe i restaurangen. Sen satt vi på Copperhills stora altan och pratade om äventyr, drömmar och visioner, omgiven av Åredalens vackra fjällvyer. En mer kreativ och energigivande miljö är svår att hitta.

Helt plötsligt tittade vi på klockan och insåg att tiden bara rasslat iväg. Flera timmar hade hunnit passera och det kändes som en timme. Tiden blir oviktig såna här gånger och det är en skön känsla! 

Lördagen vid Copperhill var verkligen en kvalitetstund. Det är lätt att trivas när det ser ut så här:


Share Tweet Pin It +1

You may also like

Åre deluxe.

Posted on maj 22, 2016

Från bergen i Monterosa till Åre.

Posted on februari 1, 2016

En helt vanlig kväll. 

Posted on maj 22, 2017

Previous Post#livet ftw
Next PostEn helt vanlig kväll. 

No Comments

 1. Camilla
  2 år ago

  Ser underbart ut! Just möjligheten är något jag verkligen uppskattar. Att KUNNA ta sig ut inom några minuter, även om man inte alltid gör det. Men bara vetskapen om att man KAN, och om att fjället ligger där… känns så gott!

  Reply
  1. Katrin
   2 år ago

   Exakt som du skriver är det ju! Så lyxigt!

   Reply
 2. Mari
  2 år ago

  SÅ härligt, så underbart ❤ Kul att du är tillbaka här på bloggen också. KRAM

  Reply
  1. Katrin
   2 år ago

   Vad roligt att du tycker det! Känns bra att vara tillbaka!

   Reply
 3. Kari
  2 år ago

  Ni verkar ju ha mer snö nu än när jag var där! Mer solsken också…

  Reply
  1. Katrin
   2 år ago

   Jag vet…. Känns rätt retligt att just den helgen du var här var den med minst snö på hela vintern! Och med minst snö. Men med mest fastkörningar och skaldjur ☺️

   Reply

Leave a Reply