In Äventyr

3 år i bloggvärlden

Idag damp det ner en notis från WordPress. En notis om att det är tre år sedan jag skrev mitt första blogginlägg. Tre år, så länge och så kort. En märklig känsla att tänka att jag numera även kan titulera mig bloggare. Ingen storbloggare med supermånga följare men vad gör det? Jag startade bloggen för att jag kände för att skriva, använda min kreativitet och för att dokumentera äventyren som dyker upp i mitt liv.

Jag är glad över att jag fortsatt att blogga även om jag haft mina toppar och dalar i skrivprocessen. Då och då har jag funderat om det är mitt forum men varje gång kommer jag fram till att jag trivs med att skriva om det jag upplever. Stora som små äventyr, vardagshändelser blandat med funderingar kring det som är livet och allt däromkring. Jag trivs med att välja vad jag skriver om och utgå från mig själv. Tids nog kanske fokuset blir att satsa på att nå fler läsare men just nu är jag inte där, vare sig tidsmässigt eller mentalt. Givetvis vill jag nå fler men en sak i taget och även om det är min långsiktiga plan så finns det andra saker som jag vill fokusera på först.

Tre år, det är en lång tid. Det har hänt en hel del under dessa tre år och jag har verkligen haft förmånen att få uppleva en massa härliga äventyr. Förutom äventyren så har det hänt en del annat i den del av mitt liv som jag medvetet valt att inte dela med mig av. Jag har valt bort att skriva om mitt jobb eller om allt för privata händelser i mitt liv och det finns anledningar till det. Kanske kan mina tankar kring det bli ett blogginlägg framöver.

image

Jag har tidigare fått frågan om vad mitt favoritäventyr har varit. En del av svaret på den frågan var att det kändes orättvist att välja ut bara ett äventyr. Precis så känner jag nu om jag ska välja ut ett inlägg som jag är extra nöjd med som skulle få bli ett inlägg som representerade mina tre år som bloggare. Så därför väljer jag inget inlägg utan kollar istället med er som läser, vilket inlägg gillade ni extra skarpt? Det vore riktigt roligt att få veta!

Share Tweet Pin It +1
Previous PostArvet
Next PostNärvaro i vardagen.

No Comments

 1. Kari
  4 år ago

  Jag har inget favoritäventyr utan jag gillar att det är så många och så vardagliga äventyr!

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Roligt att du tycker det är många! Och skoj att du hänger med.

   Reply
 2. Malin - Lite Längre
  4 år ago

  Jag är så glad att jag hittat hit, för jag gillar både din skrivarstil och dina fina bilder! Jag tror nog också att det är det som gör att man ev blir ”stor” som bloggare: att man skriver om det som slår an hos en själv, och inte vad man tror andra gillar. Iallafall är det så för mig som läsare. Jag gillar dem som jag uppfattar som genuina och ärliga, oavsett om man väljer att skriva om allt eller bara en del.

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Tack, Malin, för fina ord, det värmer. Jag är glad att du hittade hit för då hittade jag till din blogg. Jag kommer alltid att välja att skriva det som jag uppskattar själv, skulle bara bli knas annars. Ärlighet är just det som jag gillar med din blogg!

   Reply
 3. Karin Härjegård
  4 år ago

  Härligt! Fortsätt skriva!

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Tack! Det är min plan! Å desamma, missar att kommentera på din blogg men åh, vad jag gillar den!

   Reply
 4. traningsgladje
  4 år ago

  jag gillar alla dina vardagsäventyr – sådant är inspirerande!

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Roligt att få inspirera! Ska fortsätta med det, på ett eller annat sätt!

   Reply

Leave a Reply