In Årefjällen, Drömmar, Fjällen, Jämtland, Tänkvärt, Träning

Tillbaka i …

…civilisationen och jag försöker landa lite i de senaste veckornas händelser. Den senaste månaden har varit intensiv, spännande, bra, fylld med upplevelser och haft både toppar och dalar. Intrycken är otroligt många och det finns mycket att blogga om men det har inte hunnits med. Ett angenämt problem 🙂

Jag tror jag börjar med att konstatera att många gånger är det när jag är som mest omotiverad som de bästa stunderna dyker upp. När jag kom hem från semestern förra måndagen gjorde jag en kraschlandning i verkligheten och delar av den landning gjorde ont. I mitten av veckan var jag rejält trött, omotiverad och funderade en hel del på de olika vägar som livet kan ta. Helst av allt hade jag nog dragit till Stjärnbacken med en god bok men jag hade bestämt en annan grej som jag inte kunde avboka och jag styrde istället västerut mot Vålådalen.

I Vålådalen arrangerades ”Öppet Fjäll” och jag åkte upp för att se arrangemanget, andas fjälluft och få ännu mer träningsinspiration. Jag åkte dit ensam, kände inte någon som var där och det i sig, är en utmaning för mig. Väl på plats insåg jag hur lätt det är att få kontakt med människor i den här miljön och hade en helt fantastisk helg. På fredagkväll träffade jag på en person som jag känner lite grann och under helgen hann vi med en hel del kloka samtal i pauserna mellan de event som personen var med och arrangerade. När jag åkte upp i fredags var min plan att åka hem så snart som möjligt på söndagmorgon men jag kom hem strax innan midnatt igår måndag. Det tyder på att det varit bra dagar!

Förutom att jag fått chansen att njuta av fjällen har jag träffat några otroligt inspirerande personer som förverkligat olika drömmar och mål. Det är roligt när jag träffar människor som jag direkt klickar med. Jag hoppas att det kommer fler tillfällen till att träffa de här personerna eftersom vi hade väldigt givande samtal. Utöver att jag trivts i deras sällskap har jag också fått möjlighet att följa ett större arrangmang på nära håll och det har tänt arrangörsandan i mig igen. Den har varit vilande sen förra hösten men nu börjar den pocka på uppmärksamhet igen.

Det är svårt att sammanfatta helgen och dess upplevelser med några få ord utan istället konstaterar jag att jag är glad att jag åkte iväg trots att jag var tveksam till att åka. Det blev dagar fyllda med skratt, energi och inspiration, precis vad jag behövde!

 

 

 

 

 

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Min goda vän…

Posted on mars 30, 2014

Snön som dök…

Posted on mars 21, 2014

Skridskopremiären blev…

Posted on november 11, 2013

Previous PostJämtland har...
Next PostNog för...

No Comments

 1. x-country
  7 år ago

  Härligt att höra! Friskt vågat. Mycket vunnet! Spännande att se var arrangörsandan resulterar i.

  Reply
  1. Katrin
   7 år ago

   Du har helt rätt! Jag har en liten plan för hösten, får se om jag får ihop den 🙂

   Reply

Leave a Reply