In Årefjällen

Glass, blå himmel och Åre.

Som jag skrev häromdagen har den här vintersäsongen varit lite annorlunda än tidigare år. En sak som jag ibland saknat  har varit att faktiskt ha helt vanligt helghäng med strosande på stan och mysiga fikastunder. Sånt där som jag gjorde för flera år sedan innan naturen svepte in i mitt liv.

Idag blev det en sån dag som kontrast till gårdagens vindpinade fjälltur och det kändes riktigt bra. Ovant, annorlunda och skoj att knata omkring i Åre by och njuta av stället som känns som ett av alla mina hem. Här har jag tillbringat så pass mycket tid att det känns som hemma och som min bakgård.

Jag spanade efter presenter, klurade på framtida planer, spanade upp mot himlen som var fylld med skärmflygare och njöt av Åres bästa glass som serverades på Grädda. En dag utan äventyr, milsvida vyer och ryggsäck men lika fullt en dag värd lika mycket som den med fjälläventyr. Tro det eller ej men jag behöver också såna här dagar i civilisationen med ytliga saker som shopping och spana på folk. Det är kontrasterna som gör livet!

image

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Vinterpromenad till Lillåstugan.

Posted on februari 20, 2016

En helt vanlig kväll. 

Posted on maj 22, 2017

Bergsstugan vid Fröå Gruva, Åre.

Posted on februari 24, 2016

Previous PostVeckans lyxinlägg - friluftsgarderoben.
Next PostGlädje, styrka och inspiration.

No Comments

Leave a Reply