In Andersön

Nära till naturen.

Om och om igen påminner jag mig själv om vilken tur jag har som bor nära naturen. Jag är otroligt tacksam över att få ha naturen runt knuten. Oavsett väderstreck så når jag fina strövområden snabbt och det behöver inte bli ett stort projekt att ta sig an äventyren. De små vardagsäventyren finns alltid nära till hands och det är just dom som ger mig energi under veckorn. 

image

Andersön ligger en kort biltur eller en lagom cykeltur från Östersund. Vägen till Andersön är vacker och en sån väg som jag gillar att åka på. Efter jobbet idag åkte jag ut till Andersön för att möta upp en kompis för att äta middag tillsammans.

image

image

Eftermiddagssolen glittrade i Storsjön och i eldstade sprakade brasan hemtrevligt. Det är något speciellt med att sitta vid en öppen eld, oavsett om det är på stranden, i skogen eller på fjället. Eld är kraftfullt och lugnt på samma gång.

image

Tiden ute på Andersön gick snabb och eftermiddagen övergick till kväll. När solen försvann bland molnen började kylan att bita sig fast i kroppen och det blev dags att dra sig hemåt. Innan dess hann vi med att prata om det viktiga i livet. För mig är stunder som dessa värt mer än jag kan beskriva i ord. Korta stunder som är otroligt kvalitativa och som förgyller vardagen.

image

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Sist på bollen. 

Posted on juli 6, 2016

En lyxig vardag.

Posted on september 13, 2017

Previous PostDags för barmarksäventyr.
Next PostVar rädd om naturen, den ska hålla länge.

No Comments

Leave a Reply