In Allt och inget

Januariönskningen! 

Precis som vanligt rasslar tiden iväg och snart är vi halvvägs in i januari. Jag har ännu inte summerat 2016 och inte heller satt ledorden för 2017. Ibland blir det så och jag tycker att det känns helt okej att det är så. 

Däremot har jag funderat på vad jag vill att januari ska innehålla och det är ganska enkelt. Jag har inga större planer mer än att njuta av midvintern och fylla den med aktiviteter som ger kraft och energi. Det kan vara allt från långsamma promenader till fartfyllda åk i pisten. Jag ska också se till att njuta av vila i form av böcker och film eller mysa framför kaminen i stugan. 

Jag önskar att januari blir en månad som fyller mig med energi från upplevelser utan att för den skull vara uppstyrd till max. En månad med krispig luft, snöfyllda träd och en hel massa fina stunder. Svårare än så behöver det inte vara. 

Share Tweet Pin It +1
Previous PostCharmen med skidåkning.
Next PostLugn lördagsblandning.

No Comments

 1. Mari
  3 år ago

  Nej, svårare än så behöver det inte vara. Härligt!

  Reply
  1. Katrin
   3 år ago

   Förenkla! Rätt härligt!

   Reply
 2. Helena Enqvist
  3 år ago

  Precis, precis så enkelt kan det vara! Det fina med januari är att stressen liksom lagt sig, det blir ett annat lugn på något vis. Dessutom blir efterdagarna allt längre, det är inte många minuter men det märks!

  Reply
  1. Katrin
   3 år ago

   Ja, du beskriver precis hur jag menar. Annat lugn. Hoppas du har en fin helg i Åre.

   Reply

Leave a Reply