In Allt och inget, Alperna

Från bergen i Monterosa till Åre.

Med visst vemod lämnade jag igår byn Staffal i Monterosa. Jag trivs så otroligt bra bland berg och fjäll, det är där jag trivs som bäst och då är det inte konstigt att det känns vemodigt att lämna den miljö.

image

image

Efter en lång dags resande landade jag sent på kvällen på Östersunds flygplats. När vi körde ut från flygplatsen började ett vackert norrsken att dansa på himlen. Det var första gången på flera år som jag upplevt norrsken. Still tänkte jag att det var Jämtlands sätt att välkomna mig tillbaka hem och påminna mig att det vackra som också finns i Jämtland. Jag försökte inte ens fotografera utan njöt istället av det magiska skådespelet.

Imorse packade jag snabbt om mina väskor för några dagar i Åre. Från en liten alpby till en något större fjällby. Det är inte direkt så att det är synd om mig! Förvisso fylls dagarna med jobb men vad gör det när man kan titta ut över Åresjön och ta en lunch på byn. Och något litet äventyr borde jag få till i alla fall.

Den snabba packningen gick lite väl snabbt, alla sladdar till kamera och dator finns kvar i Östersund. Så den Italienska bildbomben från skidresan kommer inte än på ett tag. Tids nog!

Berätta gärna vad du ser fram emot att hitta på den här veckan!

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Med fjällen runt hörnet! 

Posted on maj 19, 2017

En helt vanlig kväll. 

Posted on maj 22, 2017

3275 möh – lycka!

Posted on januari 27, 2016

Previous PostÄnnu en strålande skiddag!
Next PostEtt drömköp!

No Comments

 1. Katta - Bucketlife
  4 år ago

  Åh, jag måste precis ha missat norrskenet då, typiskt!! Vi som var ute både fredag och lördag kväll och fotade 🙂
  Ser fram emot din boldbomb. Berg are the best, älskar hur de får en att känna sig så liten på ett bra sätt. Mäktiga är de.
  Ha så mysigt i Åre och hälsa Sara om du ser henne 🙂

  Reply
  1. Katrin
   4 år ago

   Synd att du missade Norrskenet men vilken härlig helg du hade! Berg och fjäll är verkligen bäst! Alltid mysigt i Åre så det tänkte jag ha nu också 🙂

   Reply

Leave a Reply