In Allt och inget, Det goda livet

En helt vanlig kväll i Jämtland.

I onsdagskväll var jag medbjuden för avtackningsfest för en av cheferna på jobbet. En chef som jag hade förmånen att ha som chef i lite mer än ett år. Han var en av dom absolut bästa cheferna som jag någonsin haft och jag har honom att tacka för mycket. Han fick mig att må bra, utvecklas och växa. Den grupp som leddes av honom är nog en av dom bästa grupper som jag jobbat tillsammans med. Det året som jag jobbade tillsammans med dom betydde mycket för mig, på många sätt och vis. Det här med bra chefer och bra arbetsgrupper skulle jag kunna skriva hur många inlägg som helst om men nu var det ju onsdagskvällen jag skulle berätta om.

Efter grym planering av arbetsgruppen lyckades vi lura chefen rejält. Vi körde bil i flera mil utan att han hade en aning om var vi var. Till sist stannade vi vid en stugan och där umgicks vi hela kvällen. Vi grillade, hjälpte chefen med stugan, skrattade, delade minnen från arbetet, munhöggs och jag fällde en och annan tår. För mig var kvällen fylld med så mycket värme, omtanke, fina minnen och väldigt betydelsefulla personer.

När jag kom hem strax innan midnatt hade jag svårt att somna. Kvällen var en sån där kväll som var maxad med positiv energi för mig. Även om jag grät en sväng på kvällen så åkte jag hem med glädje och kände mig hög på livet. Den känslan är underbar och den skapades tack vare de underbara personerna som var med under kvällen.

Det är få förunnat av få jobba under en så bra, klok och kompetent chef. Lika få förunnat är det att få jobba i en arbetsgrupp där det finns så många härliga individer som skapar en stark, trygg och rolig arbetsgrupp. Jag är evigt tacksam över att jag hade förmånen att jobba i den gruppen tillsammans med den chefen som vi tackade av i onsdags.

Inte nog med att kvällens sällskape var grymt, Jämtland visade upp sig från sin allra vackraste sidan och jag fick även skogsköra med chefens stora Jeep! En kväll att minnas med värme. En helt vanlig onsdag i Jämtland.

image

image

image

image

image

image

Share Tweet Pin It +1
Previous PostLivets utmaningar.
Next PostVälja det viktigaste.

No Comments

Leave a Reply